Felix Sandman (foto: Janerik Henriksson/TT) och Hedda Stiernstedt (foto: Claudio Bresciani/TT) gör huvudrollerna i Spotifys kommande ljuddrama "De fria".

Hedda Stiernstedt och Felix Sandman i ljuddrama på Spotify

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Hedda Stiernstedt och Felix Sandman spelar två av huvudrollerna i Spotifys kommande ljuddrama ”De fria”. Övriga huvudroller spelas av Alexander Abdallah, Julia Marko Nord och Sofia Karemyr, enligt ett pressmeddelande från strömningstjänsten.

Serien, som sänds i åtta avsnitt och regisseras av Peter Grönlund, handlar om ett par som startar ett kollektiv på en lantlig gård. De nya gästerna i kollektivet visar sig ha oväntade sidor som innebär utmaningar i det fria livet på gården.

”Det känns spännande att få undersöka det här mediet och att få vara del av något som känns lite nytt, i alla fall sättet vi arbetar på. Att vara på platserna som rollerna befinner sig på och navigera i hur man ska förhålla sig till sin skådespelarteknik endast med hjälp av ljudet”, säger Alexander Abdallah i ett pressmeddelande.

”De fria” har premiär i januari 2022.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL