Felix Sandman (foto: Janerik Henriksson/TT) och Hedda Stiernstedt (foto: Claudio Bresciani/TT) gör huvudrollerna i Spotifys kommande ljuddrama "De fria".

Hedda Stiernstedt och Felix Sandman i ljuddrama på Spotify

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Hedda Stiernstedt och Felix Sandman spelar två av huvudrollerna i Spotifys kommande ljuddrama ”De fria”. Övriga huvudroller spelas av Alexander Abdallah, Julia Marko Nord och Sofia Karemyr, enligt ett pressmeddelande från strömningstjänsten.

Serien, som sänds i åtta avsnitt och regisseras av Peter Grönlund, handlar om ett par som startar ett kollektiv på en lantlig gård. De nya gästerna i kollektivet visar sig ha oväntade sidor som innebär utmaningar i det fria livet på gården.

”Det känns spännande att få undersöka det här mediet och att få vara del av något som känns lite nytt, i alla fall sättet vi arbetar på. Att vara på platserna som rollerna befinner sig på och navigera i hur man ska förhålla sig till sin skådespelarteknik endast med hjälp av ljudet”, säger Alexander Abdallah i ett pressmeddelande.

”De fria” har premiär i januari 2022.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.