Fatima Åsard, debuterande författare. Foto: Privat

Fatima Åsard debuterar med spänningsroman om förorten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Mitt namn är Fatima Åsard, jag är född på 70-talet och uppvuxen i förorten Rinkeby. Under många år arbetade jag på Fryshuset i Stockholm, i dag är jag utvecklingsledare på Studieförbundet, Vuxenskolan i Stockholm. Jag kallar mig själv för en social entreprenör då jag har grundat ett flertal sociala projekt som vänder sig till barn och unga i utsatta miljöer. I min strävan efter att förmedla kärlek till barn i utsatta miljöer vacklade jag en period på grund av en svår händelse i mitt liv och i det förlorade fotfästet för en tid. I dag står jag rakryggad med viktiga berättelser att förmedla, berättelser som visar en annan sida av förorten.

Jag är du, du är jag

Jag är du, du är jag

Romanen utspelar sig i nutid där ett brutalt övergrepp på en fjortonårig pojke leder till ett kidnappningsdrama i en förort i Stockholm. Vilket i sin tur utlöser en rad händelser där invånarna ställs mot varandra. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL