Fatima Åsard debuterar med spänningsroman om förorten

Fatima Åsard, debuterande författare. Foto: Privat

Mitt namn är Fatima Åsard, jag är född på 70-talet och uppvuxen i förorten Rinkeby. Under många år arbetade jag på Fryshuset i Stockholm, i dag är jag utvecklingsledare på Studieförbundet, Vuxenskolan i Stockholm. Jag kallar mig själv för en social entreprenör då jag har grundat ett flertal sociala projekt som vänder sig till barn och unga i utsatta miljöer. I min strävan efter att förmedla kärlek till barn i utsatta miljöer vacklade jag en period på grund av en svår händelse i mitt liv och i det förlorade fotfästet för en tid. I dag står jag rakryggad med viktiga berättelser att förmedla, berättelser som visar en annan sida av förorten.

Jag är du, du är jag

Jag är du, du är jag

Romanen utspelar sig i nutid där ett brutalt övergrepp på en fjortonårig pojke leder till ett kidnappningsdrama i en förort i Stockholm. Vilket i sin tur utlöser en rad händelser där invånarna ställs mot varandra. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL