Walter Isaacson skriver ny biografi över Tesla-grundaren Elon Musk

Walter Isaacson är i färd med att skriva en biograf över Tesla-grundaren Elon Musk. Arkivbild: Matt Rourke/AP/TT.

Författaren Walter Isaacson skriver en bok om Tesla-grundaren Elon Musk. Arbetet är i full gång och enligt Musk ska Isaacson redan nu ha följt honom som en skugga i flera dagar för att samla material.

Isaacson har tidigare skrivit böcker om såväl Benjamin Franklin som Albert Einstein. Mest känd är han dock för sin bok om Apple-grundaren Steve Jobs, som blev en internationell bästsäljare (utgiven på svenska med titeln Steve Jobs – en biografi).

Det är inte första gången som Musk låter någon annan berätta hans historia. 2015 publicerade Ashlee Vance en biografi över Musk (utgiven på svenska med titeln Elon Musk : Tesla, SpaceX och jakten på en fantastisk framtid). Det var dock innan Tesla blev det högst värderade bilföretaget i världen.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL