Nyskriven bok om Nalle Puhs äventyr i London

I höst kommer det en ny bok om Nalle Puh. "Winnie-the-Pooh: Once there was a bear" släpps den 30 september. Bakgrund arkivbild: Gunnar Lundmark/TT. Montage bokomslag: Boktugg.

Hur gick det egentligen till när Nalle Puh hamnade hos Christopher Robin? Svaret får vi i boken ”Winnie-the-Pooh: Once there was a bear” – en nyskriven föregångare till författaren A.A. Milnes älskade berättelser om Nalle Puh och de andra djuren i Sjumilaskogen.

Liksom Milnes två böcker om Nalle Puh kommer boken att innehålla tio berättelser, skriver The Guardian. I boken, som är skriven av den brittiska barnboksförfattare Jane Riordan, och med illustrationer av Mark Burgess, berättas bland annat historien om hur Nalle Puh lämnar sin hyllan på varuhuset Harrods i London, där Milne år 1921 köpte en nalle till sin son, och ger sig ut på äventyr i staden.

Sedan tidigare finns det två officiella uppföljare till berättelserna om Nalle Puh, liksom den nyskrivna föregångaren godkända av arvingarna till A.A. Milne som illustratören Ernest H. Shepard.

Winnie-the-Pooh: Once there was a bear släpps den 30 september.

Text: Viktor Andersson/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL