Dag Liljekvist debuterar med feelgoodthriller i Halmstadsmiljö

Dag Liljekvist. Foto: Sinikka Liljekvist

Berättelser om helt vanliga människor, med helt vanliga jobb och helt vanliga liv som hamnar i högst ovanliga, ibland direkt farliga, situationer och hanterar det efter förmåga. Så gott de kan helt enkelt. Tycker att det här är ingredienser som kan skapa en viss dynamik i en berättelse.

Yrkesmässigt har jag en brokig bakgrund med en del olika jobb. Är utbildad byggnadssnickare och har jobbat några år i branschen. Har också arbetat en hel massa år som väktare. Så det har genom åren blivit många nattliga timmar i tomma nedsläckta lokaler. Ensam med bara de egna tankarna som sällskap. Inte så dumt faktiskt. Kan till och med vara kreativt. I mer än tjugo år har jag även varit hyfsat framgångsrik som korsordskonstruktör under signaturen DaLi-X.

Vid sidan av har jag alltid skrivit en del. Och nu är det dags att komma ut ur garderoben, ja som författare alltså.

Dalmatinerbalkongen

Dalmatinerbalkongen

Halmstad 2001. Finn Ekdahl är nybliven singel och nyss inflyttad i drömlägenheten där det från början var tänkt att han skulle ha levt i tvåsamhet tillsammans med Vera.
Ett stort bokskåp, som han känt sig påtvingad att ta emot av den förre lägenhetsinnehavaren, kastar en mörk och dyster skugga där det står längs en vägg. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL