Kristina Uggla debuterar med illustrerad barnbok

Kristina Uggla med omslaget till boken Visst har Max flax? Foto: Privat

Jag har ända sen jag var barn älskat böcker – att bli läst för, läsa för både mitt eget och andras barn. Nu är jag en storlyssnare på ljudböcker. Det i kombination med att jag är en kreativ person som tycker om att skapa på olika sätt, gjorde att en barnberättelse med illustrationer började ta form i mitt huvud – om den lilla Ugglan Max. Under något halvår så slukade Ugglan Max mitt liv under skapandeprocessen. Detta var för cirka 10 år sen, för sen flyttade Max in i garderoben men dök då och då upp i mina tankar … för inte ville jag gömma min berättelse där. Jag vill ju dela med mig av min berättelse till alla barn. Så nu debuterar jag som barnboksförfattare och känner redan att nästa berättelse om Ugglan Max börjar gro inom mig.

Visst har Max Flax?

Visst har Max Flax?

Författaren Kristina "Tina" Uggla berättar:

En berättelse om vänskap och att aldrig ge upp. Grunden till att en berättelse tog form hos mig är att jag ägnat hela mitt yrkesverksamma liv till våra viktiga barn - Framtidens makthavare. Jag har arbetat som förskollärare över 20 år. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL