Kristina Uggla med omslaget till boken Visst har Max flax? Foto: Privat

Kristina Uggla debuterar med illustrerad barnbok

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag har ända sen jag var barn älskat böcker – att bli läst för, läsa för både mitt eget och andras barn. Nu är jag en storlyssnare på ljudböcker. Det i kombination med att jag är en kreativ person som tycker om att skapa på olika sätt, gjorde att en barnberättelse med illustrationer började ta form i mitt huvud – om den lilla Ugglan Max. Under något halvår så slukade Ugglan Max mitt liv under skapandeprocessen. Detta var för cirka 10 år sen, för sen flyttade Max in i garderoben men dök då och då upp i mina tankar … för inte ville jag gömma min berättelse där. Jag vill ju dela med mig av min berättelse till alla barn. Så nu debuterar jag som barnboksförfattare och känner redan att nästa berättelse om Ugglan Max börjar gro inom mig.

Visst har Max Flax?

Visst har Max Flax?

Författaren Kristina "Tina" Uggla berättar:

Grunden till att en berättelse tog form hos mig är att jag ägnat hela mitt yrkesverksamma liv till våra viktiga barn -Framtidens makthavare. Jag har arbetat som förskollärare över 20 år. 2017 klev jag på mitt nya uppdrag som biträdande rektor i förskolan för att sen sommaren 2020 arbeta som rektor i förskolan. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL