Anna Larsson debuterar med romance om kändisskapets mörka baksidor

Anna Larsson. Foto: Stefan Tell

Så många gånger har jag tänkt att jag ska sluta skriva och skaffa en sansad hobby. Istället har det bara blivit värre och värre med åren. Jag frilansade för att få loss skrivtid. Gick upp vid femtiden för att hinna skriva ännu mer. Grät när skrivkurserna tog slut. Irrade runt i Bagarmossen och under Paris broar för att hitta miljöer.

Bokkontraktet gav legitimitet åt galenskapen. Rensa ogräs? Tyvärr, enligt min FÖRLÄGGARE behöver huvudkaraktären bli mer sympatisk. Träna? Nja, nu är det så att minst en ziljon ”så” måste strykas i manuset. Det säger faktiskt min REDAKTÖR. Och boken är ju en romance så passionen måste nog vässas ett snäpp till. Säger FÖRFATTAREN!

Det bästa med utgivningen är ändå läsarna, att få dela min värld. Längtar! Läskigt också, så klart. Men oavsett om det blivit ett bokkontrakt eller inte, eller kanske en egenutgiven ljudbok – så hade jag nog aldrig slutat skriva.

Medan världen ser på

Medan världen ser på

Medan världen ser på är en känsloladdad roman om omöjlig kärlek och kändisskapets mörka baksidor.

Efter en rejäl livskrasch har Sara lagt karriären på hyllan och arbetar nu som ekonom på ett litet förlag i Stockholm. Men allt förändras då Hollywood får upp ögonen för förlagets succéförfattare Eben Carlsson. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL