Författaren Susanne Fellbrink fortsätter sin serie om Cilla Fallander på förlaget Bokfabriken. Foto: Pressbild.

Susanne Fellbrink byter förlag – skriver treboksavtal med Bokfabriken

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Författaren Susanne Fellbrink byter förlag. Efter tre böcker i deckarserien om artisten Cilla Fallander på Printz Publishing kommer fjärde boken på Bokfabriken.

– Jag är imponerad över alla framgångar Bokfabriken har haft och vilka proffs som sitter på de olika positionerna i förlaget. Jag ser verkligen fram emot vårt framtida samarbete, säger Susanne Fellbrink i ett pressmeddelande.


ANNONS


Än klämtar klockan släpptes i januari i år på Printz Publishing (som numera ingår i Storytelägda Norstedts förlagsgrupp). Nästa bok, den fjärde i Cilla Fallander-serien, ges ut 2022. Susanne Fellbrink har skrivit ett treboksavtal med Bokfabriken vilket innebär att det planeras för ytterligare tre delar i Cilla Fallander-serien.

Deckarserien utspelar sig i Sundsvall och huvudpersonen är artisten Cilla Fallander. Susanne Fellbrinks böcker är en unik blandning av underhållning, relationer och spänning.

ANNONS

– Jag är väldigt glad att Bokfabriken ska ge ut minst tre delar till i serien om artisten Cilla Fallander, och med tanke på att Bokfabrikens VD Lasse Brahme har ett förflutet i musikbranschen och dessutom massor av erfarenhet från både bokbranschen och ljudboksbranschen så kände jag direkt att jag hittat hem. Jag är imponerad över alla framgångar Bokfabriken har haft och vilka proffs som sitter på de olika positionerna i förlaget. Jag ser verkligen fram emot vårt framtida samarbete, säger Susanne Fellbrink.

Hon har själv en lång erfarenhet av musikbranschen som artist, låtskrivare, producent och konsertarrangör. Det var efter att hon fyllt 50 som hon tog sitt första studielån för att skriva färdigt ett manus hon arbetat med i tio år.

Susanne Fellbrink skriver Sundsvallsdeckare

2020 debuterade hon med den första Sundsvallsdeckaren om Cilla Fallander, Än sjunger hon inga sånger som förra året följdes upp med Än klappar hjärtat.

– Jag har alltid varit en skrivande person och efter trettio år i underhållningsbranschen har jag många erfarenheter att inspireras av till mina fiktiva berättelser. Faktiskt så pass många att det räcker till en hel serie. Jag skriver just nu på den fjärde boken. Berättelserna är främst skildringar av en kvinnas liv och strävanden i nutid men med brott och spänning som dramatiska drivhjul, säger Susanne.

Förlaget beskriver det som en underhållande och annorlunda deckarserie med mer fokus på relationer än blod och den innehåller också fler spår av humor än poliser men beskrivs av läsarna som ”spännande bladvändare”.

– Vi är oerhört glada att kunna addera Susanne Fellbrinks dynamiska och unika författarskap till vår lista. Spänning i musikbranschen – det bästa av två världar, extra kul också att Susanne, liksom jag själv, är musiker i botten, säger Lasse Brahme, vd på Bokfabriken.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL