Jared Kushner skriver bok om svärfar Trump

Jared Kushner bok Donald Trump
Jared Kushner, här bakom Donald Trump i Vita huset den 11 september förra året. Foto: Andrew Harnik/AP/TT.

Jared Kushner har tecknat ett avtal om att skriva en bok om Donald Trumps tid som president.

Boken kommer att släppas tidigt under 2022 och ges ut av förlaget Broadside Books, som är en del av Harper Collins och som specialiserar sig på konservativa författare.

”Jared Kushner var den mest betydande rådgivaren under president Trumps presidentskap och som en senior rådgivare spelade han en central roll i styrets mest betydande prestationer”, skriver Broadside Books i ett uttalande.

Enligt förlaget ska Kushner avslöja sanningar om vad som hände bakom stängda dörrar.

Jared Kushner, 40, är gift med ex-presidentens dotter Ivanka Trump.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,