ANNONS

Debutanten Lena Risberg. Foto: Lena Mannerfelt Holm

Lena Risberg debuterar med humoristisk feelgooddeckare i Stockholmsmiljö

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Redan i småskolan skrev jag långa berättelser som min fröken läste och hon uppmuntrade mig att fortsätta använda min fantasi. I skuggan av pandemin våren 2020 fick jag så äntligen tiden att skriva boken jag drömt om. En deckare med inslag av humor, historia, anekdoter och lite matinspiration. Och självklart skulle den utspela sig på mitt älskade Södermalm.

Jag är uppväxt i södermiljöer och redan i 5-årsåldern satt jag och åt glass på den anrika söderkrogen Kvarnen. Min pappa, Lennart Risberg var proffsboxare och en tvättäkta söderkis och han tog mig dit före eller efter en Hammarbymatch.

Att göra bokdebut vid 60 års ålder känns fantastiskt. Jag tycker det är ett tydligt bevis på att det aldrig är för sent att uppfylla sina drömmar. Uppföljaren till Mord, det är mord är redan färdigskriven och jag siktar på en trilogi till att börja med.

Mord, det är mord

Mord, det är mord

Utanför en tvättstuga i bostadsrättsföreningen Konvaljen på Södermalm i Stockholm hittas en illa omtyckt granne död. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL