ANNONS

Debutanten Poonam Dayal. Foto: Model Studio

Poonam Dayal debuterar som barnboksförfattare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag vill inte på min dödsbädd ångra att jag inte tog tag i min dröm om att få författa en bok, 
så därför tog jag tag i mig själv för att jag vet att jag kan och att jag är klok. 
Jag satte ord på min inre fantasi och skrev som ett flitigt bi. 
Resultatet blev Bubblan som ska påminna liten som stor, 
att vi faktiskt duger som vi är, oavsett vad du tror. 

Till vardags arbetar jag på en statlig myndighet,
men på fritiden ägnar jag mig åt fyndighet.
Bubblan är en bok av flera, 
jag hoppas på fler diktera,
jag är igång med bok nummer två,
som jag hoppas att mina läsare glatt utropar ”men åh”

Bubblan i Staden Bilborg

Bubblan i Staden Bilborg

Bubblan bor i staden Bilborg.

Bilarna i staden Bilborg måste bekräftas av varandra för att fyllas på med energi som de behöver för att överhuvudtaget kunna fungera.Därför ägnar bilarna mycket tid åt bland annat sina utseenden och att ha den senaste trendiga nyheten. Allt detta så att de får höra bra saker om sig själva, få bekräftelser och fyllas på med energi. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL