Ny bok av Sally Rooney hösten 2021

Sally Rooney slog igenom med Samtal med vänner 2017 och hennes andra roman Normala människor tilldelades Costa Novel Award 2019 och nominerades till Bookerpriset. Den framgångsrika tv-serien baserad på Normala människor har sänts på SVT. Den 7 september 2021 kommer den nya romanen Vackra värld, var är du (Albert Bonniers), enligt förlaget ”en roman om vänskap, kärlek och sex, och om känslan av att befinna sig i det sista upplysta rummet innan apokalypsens mörker”.
– Få författare skildrar det trassliga och komplexa i samtida relationer med samma insikt och skärpa som Sally Rooney. Här kan vi verkligen tala om en generationsförfattare, som efter bara två romaner redan blivit ett världsnamn. Vi är så glada och stolta över att ge ut hennes efterlängtade nya roman efter Normala människor, säger förläggare Johanna Haegerström.

Vackra värld, var är du

Vackra värld, var är du

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL