Årets bok direktsänds på Bokmässan Play

Litteraturpriset Årets Bok kommer att direktsändas på Bokmässan Play, Bokmässans digitala plattform och streamingtjänst. Den 27 april offentliggörs de nominerade böckerna under en livesänd nomineringsfrukost. Därefter är det upp till allmänheten att rösta på sina favoriter bland de 12 nominerade titlarna. Röstningen avslutas den 12 september, och den vinnande boken avslöjas och belönas sedan vid en prisutdelning i oktober.
– Vi är väldigt glada att Årets Bok vill livesända sitt evenemang hos oss! Den här typen av samarbeten ger liv åt Bokmässan Play under delar av året när vi inte visar vårt vanliga program, och blir ett spännande inslag som ger mervärde till våra tittare, säger Maria Rogstad Norberg, kommunikationschef på Bokmässan i Göteborg, i ett pressmeddelande.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL