Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor i första säsongen av "Bridgerton". Arkivbild: LIAM DANIEL/NETFLIX.

Stjärnan Page lämnar Netflix-succén Bridgerton – inte med i säsong 2

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Skådespelaren Regé-Jean Page ska inte vara med i nästa säsong av Netflix kostymdrama ”Bridgerton”, meddelar seriens skapare.

Brittiske Page spelade en av huvudrollerna i den första säsongen, men när berättelsen fortsätter blir det utan honom. I böckerna som serien Bridgerton bygger på står nämligen hans rollfigur Simon Basset inte längre i händelsernas centrum.

”Kära läsare, medan alla ögon riktas mot lord Anthony Bridgertons sökande efter en vicomtesse tar vi farväl av Regé-Jean Page som så triumferande spelade hertigen av Hastings”, lyder ett meddelande på seriens Twitter-konto.

Sedan premiären i julas har ”Bridgerton” gjort succé på Netflix. Enligt tv-jättens egna siffror har serien setts av över 82 miljoner hushåll och den sägs vara Netflix mest sedda originalserie genom tiderna.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL