ANNONS

Bazar rekryterar säljansvarig – Mikaela Sörenson från Bokus

Mikaela Sörenson är ny säljansvarig på Bazar förlag. Foto: Pressbild.

Mikaela Sörenson är ny säljansvarig på Bazar förlag. Hon kommer senast från Bokus där hon arbetat som Sajtansvarig och Content Manager.

– Mikaela har en stor kompetens från den digitala affären, vilket matchar vår strategi perfekt. Hennes erfarenhet och förståelse för kundens köpbeteende online är avgörande för att vi som förlag kan säkerställa hur vi ska jobba med våra böcker så att rätt bok ska nå rätt läsare i rätt tid. Att Mikaela rekryterats från Bokus, en samarbetspartner som är duktiga på att lyfta fram våra böcker och som är pigga på roliga samarbeten är verkligen något att glädjas över, säger Rebecka Leffler, förlagschef på Bazar i ett pressmeddelande.

Mikaela Sörenson har även varit innehållsansvarig på Bokus Play.

– Det ska bli så kul att bli en del av Bazar. Jag har jobbat på återförsäljarsidan länge så det känns otroligt spännande att få arbeta med böckerna från den här sidan. Jag har följt Bazar med stort intresse och är väldigt glad över att jag ska bli en del av deras fantastiska team. Just nu sträckläser jag Amerikansk jord. Vilken berättelse! Sen ser jag med stor glädje fram emot att jobba med förlagets svenska författarstjärnor samt följa Lucinda Riley-succén på riktigt nära håll, säger Mikaela Sörenson.

Att nå ut brett till kräsna läsare och lyssnare, smarta och skräddarsydda kampanjplaner i nära samarbete med externa parter och en ambition att arbeta med både författarskap och titlar över tid är vad Bazar menar präglar förlagets filosofi.

Tack för att du läste ända hit. Artikeln är inte riktigt slut. Men om du läser våra artiklar regelbundet får du gärna bli Supporter, stöd Boktugg med 1 kr/dag så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Om du redan är Supporter, tack!

– Idag är det viktigare än någonsin att vi jobbar långsiktigt med författarskap och titlar för att nå ut till slutkonsument. Tillsammans med Mikaela är jag övertygad om att vi nu fortsätter vår tillväxt på en föränderlig och spännande marknad, det ser jag fram emot, säger Rebecka Leffler.

Mikaela Sörenson tillträder sin nya tjänst på Bazar 24 maj.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL