Daniel Andersson debuterar med serietidningsinspirerad sci-fi

Daniel Andersson. Foto: Privat

Skrivandet har funnits med mig så länge jag kan minnas, även om det i många år bara var en periodvis hobby utan riktigt mål och med skrivbordslådan som enda läsare. I början blev det flera berättelser om svärdssvingande krigare, superhjältar och sjörövare, och senare övergick det till rena deckare och spioner.

Jag har alltid försökt skriva berättelser som jag själv uppskattar att läsa, och redan från början har jag haft en dragning åt spänning, äventyr och action. Genremässigt hamnar det jag skriver oftast någonstans inom fantastiken och jag kan tycka att de övernaturliga elementen förhöjer en berättelse.

2013 började jag skriva på en berättelse utan att egentligen veta mer om den än att jag ville skriva någonting serietidningsinspirerat i en mörkare svensk miljö. Sakta men säkert växte handlingen fram i omgångar under flera års tid, och så småningom mynnade det ut i min debutroman En natt i Logtown City.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL