Elin Holmberg debuterar som författare. Foto: Carola Harnesk

Örnsköldsvikdebutanten gestaltar vänskap, innebandy och familjedilemman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

En hel del skilsmässor är långt ifrån happy happy.  Jag ville berätta om en ung tjej som drabbas när de separerade föräldrarna inte klarar av att se utanför sig själva. Den frånvarande mamman som ständigt sätter sig själv i första rummet var ett annat tema som lockade mig. Högst upp på listan handlar också om innebandy, om härliga kompisar, jobbiga icke-kompisar och – kärlek!

Jag bor och verkar i Höga Kusten och kombinerar anställning som kommunikatör med jobb som skribent och copywriter i mitt eget företag High Coast Publishing. Jag är utbildad journalist med 15 år inom dagspress och ingår i redaktionen för det prisbelönta destinationsmagasinet Magasin Höga Kusten. Jag är fru, fyrbarnsmamma och idrottsförälder men har aldrig hållit på med idrott själv. 

Det har blivit en del noveller genom åren, två av dem prisbelönta. Högst upp på listan är min debutbok.

Högst upp på listan

Högst upp på listan

Varje söndag packar Rut väskan för att flytta mellan sina föräldrar. Hon har blivit van, men det som rör till det för henne är att mamma och pappa aldrig träffas och aldrig pratar. Men hon har ju innebandyn, som hon älskar, även om dryga Phebe också spelar i laget. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL