ANNONS

Roman om Frida Kahlo släpps på internationella kvinnodagen

Idag den 8 mars 2021 släpps en roman om konstnären Frida Kahlo. Boken Frida Kahlo och kärlekens färger är skriven av Caroline Bernard 2019 med tyska som originalspråk och ges ut i svensk översättning av Nona förlag. Den handlar om Kahlos stormiga relation till målargeniet och kvinnotjusaren Diego Rivera. Förlaget skriver om boken: ”Trots alla svårigheter håller Frida fast vid den motsägelsefulla idén om gränslös kärlek och ett självständigt liv. Hon hänger sig helt åt konsten och ger uttryck åt sina drömmar i sina målningar. Men snart står Frida inför ett beslut där hon måste ifrågasätta allt som hon har trott på hittills.”

Frida Kahlo och kärlekens färger

Frida Kahlo och kärlekens färger

  • Förlag: Bokförlaget NoNa
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2021-03-08
  • ISBN: 9789189177666
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL