Camilla Läckberg släpper två kortromaner den 14 april 2021. Foto: Magnus Ragnvid

Camilla Läckberg släpper ny bok i april 2021

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

I april 2021 släpper Camilla Läckberg en ny bok med två kortromaner. Gå i fängelse och Kvinnor utan nåd är två fristående berättelser om hemligheter, svek och att ta makten över sitt liv.

Båda berättelserna spinner vidare på det tema Camilla plockade upp i succéböckerna En bur av guld och Vingar av silver, nämligen revansch, upprättelse och att ta makten över sitt eget liv.

– Jag är väldigt intresserad av att vad som driver människor att gå över gränser. Hur långt kan man gå när man söker upprättelse? Både Kvinnor utan nåd och Gå i fängelse handlar om människor som går mot normen och går utanför alla gränser för att ta makten över sina liv och bli fria att leva på sina egna villkor, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.

Boken med de två fristående romanerna Gå i fängelse & Kvinnor utan nåd utkommer på Bokförlaget Forum den 14 april. Samma dag släpps Gå i fängelse som ljudbok och den 21 april släpps Kvinnor utan nåd som ljudbok.

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest lästa författare. Hon debuterade 2003 med Isprinsessan och sedan dess har det blivit ytterligare nio böcker i serien om Fjällbacka. Med En bur av guld (2019) och Vingar av silver (2020) tog Camilla Läckberg ett nytt kliv i sitt författarskap, och serien om Faye älskas av läsare i såväl Sverige som utomlands. Med detta nya spår i författarskapet vill hon utmana normer och krossa glastaket. Camilla Läckbergs böcker har sålt i över 28 miljoner exemplar i 60 länder.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL