Camilla Läckberg släpper ny bok i april 2021

Camilla Läckberg släpper två kortromaner den 14 april 2021. Foto: Magnus Ragnvid

I april 2021 släpper Camilla Läckberg en ny bok med två kortromaner. Gå i fängelse och Kvinnor utan nåd är två fristående berättelser om hemligheter, svek och att ta makten över sitt liv.

Båda berättelserna spinner vidare på det tema Camilla plockade upp i succéböckerna En bur av guld och Vingar av silver, nämligen revansch, upprättelse och att ta makten över sitt eget liv.

– Jag är väldigt intresserad av att vad som driver människor att gå över gränser. Hur långt kan man gå när man söker upprättelse? Både Kvinnor utan nåd och Gå i fängelse handlar om människor som går mot normen och går utanför alla gränser för att ta makten över sina liv och bli fria att leva på sina egna villkor, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.

Boken med de två fristående romanerna Gå i fängelse & Kvinnor utan nåd utkommer på Bokförlaget Forum den 14 april. Samma dag släpps Gå i fängelse som ljudbok och den 21 april släpps Kvinnor utan nåd som ljudbok.

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest lästa författare. Hon debuterade 2003 med Isprinsessan och sedan dess har det blivit ytterligare nio böcker i serien om Fjällbacka. Med En bur av guld (2019) och Vingar av silver (2020) tog Camilla Läckberg ett nytt kliv i sitt författarskap, och serien om Faye älskas av läsare i såväl Sverige som utomlands. Med detta nya spår i författarskapet vill hon utmana normer och krossa glastaket. Camilla Läckbergs böcker har sålt i över 28 miljoner exemplar i 60 länder.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,