ANNONS

Stjärnorna klara för filmatiseringen av Sally Rooney-boken

Sally Rooney skrev boken "Samtal med vänner". Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Nu står det klart vilka skådespelare som medverkar i den efterlängtade filmatiseringen av Sally Rooneys debutroman ”Samtal med vänner”. Alison Oliver, Joe Alwyn, Sasha Lane och Jemima Kirke kommer att spela de största rollerna, skriver The Guardian.

Alwyn har tidigare setts i ”The favourite”, medan Kirke kan kännas igen från succéserien ”Girls”.

I fjol hade filmatiseringen av Rooneys ”Normala människor” premiär och blev en internationell succé.

Samtal med vänner följer två collegestudenter i Dublin som skapar en oväntad förbindelse med ett gift par. Den tolv avsnitt långa tv-serien regisseras av Lenny Abrahamson, som även ligger bakom ”Normala människor”.

Serien väntas ha premiär på BBC nästa år.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL