ANNONS

Sally Rooney skrev boken "Samtal med vänner". Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Stjärnorna klara för filmatiseringen av Sally Rooney-boken

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Nu står det klart vilka skådespelare som medverkar i den efterlängtade filmatiseringen av Sally Rooneys debutroman ”Samtal med vänner”. Alison Oliver, Joe Alwyn, Sasha Lane och Jemima Kirke kommer att spela de största rollerna, skriver The Guardian.

Alwyn har tidigare setts i ”The favourite”, medan Kirke kan kännas igen från succéserien ”Girls”.

I fjol hade filmatiseringen av Rooneys ”Normala människor” premiär och blev en internationell succé.

Samtal med vänner följer två collegestudenter i Dublin som skapar en oväntad förbindelse med ett gift par. Den tolv avsnitt långa tv-serien regisseras av Lenny Abrahamson, som även ligger bakom ”Normala människor”.

Serien väntas ha premiär på BBC nästa år.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL