ANNONS

Marianne Almesåker debuterar med psykologisk spänningsroman

Marianne Almesåker debuterar med boken Tracy – Bortrövad. Foto: Privat

Det är sju år sedan jag flyttade till Portugal och Praia da Luz. Det var där, året 2016, som jag började skriva den aktuella och i närtid snart utgivna boken Tracy – Bortrövad.

Jag är trilling, mamma, ingenjör, forskare och uppfinnare med en stor underbar familj. De tre vuxna barnen har egna familjer idag. Sju barnbarn har jag fått. Att blanda in ett barnperspektiv i min fjärde bok var inte svårt. Det var bara trevligt.

Mitt fjärde barn blev ett flygplan. Ett av Sveriges mest hemliga industriprojekt. Det är ett av de fantastiska komplexa tekniska system som jag har behandlat som yrkesverksam. Min yrkeskarriär har inte ens snuddat vid att skriva skönlitterära böcker.

Men när min make började snegla på att flytta till Portugal startade jag trilogin om allt spännande som hänt mig. Från jordens inre upp till rymdstationen ISS. Efter skrivpausen med Tracy – Bortrövad fortsätter jag nu med trilogin.

Tracy - bortrövad

Tracy - bortrövad

Tracy misstänker att någonting inte står rätt till med hennes till synes perfekta familj. Hon kommer snart få reda på sanningen – att hon i själva verket är flickan som vid tre års ålder blev bortrövad under en varm sommarkväll i Praia da Luz. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL