Bokförlaget Forum ger ut Kamala Harris memoarer på svenska i maj

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

I maj släpps The Truths We Hold av USA:s nya vicepresident Kamala Harris på svenska. Boken som släpptes i USA för två år sedan har legat på New York Times bästsäljarlista.
– Det är en ära att få ge ut en bok av en så historiskt betydelsefull person som Kamala Harris ändå är. Hon kommer med säkerhet att spela stor roll i världen framöver, säger förlagschef Adam Dahlin på Bokförlaget Forum, i ett pressmeddelande.
Kamala Harris – den första afroamerikanska och den första kvinnliga vicepresidenten i USA:s historia – berättar sin egen historia, från uppväxten och hela vägen fram till 2019. Hon gör det fängslande och engagerande, med lärdomar både från privatlivet och karriären.
– I boken resonerar Harris kring begrepp som sanning och rättvisa, och efter fyra år med en amerikansk president som gjort lögnen till sitt varumärke och kännetecken är det en befrielse att en person som Harris står för maktskiftet i landet, säger förläggare Kerstin Almegård.
Bokens svenska titel har inte offentliggjorts.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL