Billie Eilish bok
Billie Eilish. Arkivbild: Evan Agostini/AP/TT.

Popstjärnan Billie Eilish ger ut biografisk fotobok – och en ljudbok

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Popstjärnan Billie Eilish, 19, ska summera sitt liv i en kommande fotobok som bär titeln ”Billie Eilish”. Dessutom släpps en ljudbok.

Boken beskrivs som en visuell berättelse om hennes väg till berömmelse. Tonåringen har rotat i sina personliga arkiv och visar upp privata bilder från sin uppväxt såväl som bakom kulisserna-glimtar från popkarriären, skriver nöjessajten Uproxx.

I samband med utgivningen av fotoboken ger förlaget Hachette också ut en ljudbok i vilken Eilish delar med sig av ytterligare anekdoter från musiklivet.

Billie Eilishs debutalbum When we all fall asleep, where do we go släpptes 2019 och belönades med bland annat fem Grammys. Hennes monsterhit Bad Guy har spelats över 1,6 miljarder gånger på Spotify.

Böcker om Billie Eilish på svenska

Billie Eilish : livet och musiken

Billie Eilish : livet och musiken

  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2020-06-05
  • ISBN: 9789179851385
Handla böcker där du är – hitta närmsta bokhandel

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL