ANNONS

Ny biografi om Björn Borg släpps som ljudbok – inläst av Jonas Malmsjö

Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg, skriven av Jan Söderqvist, släpptes i mellandagarna som ljudbok. Boken är en heltäckande biografi om en av världens mest inflytelserika tennisspelare som vid millennieskiftet utsågs till Sveriges främste idrottare genom alla tider.
– Björn Borgs prestationer både på banan och för sporten i stort är legendariska. Att tillgängliggöra Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg i ljudboksformatet är en självklarhet för att ge ännu fler möjlighet att ta del av en unik och inspirerande livshistoria, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag, i ett pressmeddelande.
Ljudboken är inläst av Jonas Malmsjö och finns på alla plattformar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL