ANNONS

Gunnel Carlsson debuterar med bok om pilgrimsvandring

Gunnel Carlsson. Foto: Privat

Jag är en naturmänniska och tycker mycket om att vandra. Sommaren 2019 vandrade jag pilgrimsleden El Camino de Santiago de Compostela i norra Spanien. Det var en fantastisk vandring på drygt 900 kilometer.

Inför min vandring förberedde jag mig genom att läsa om leden och vandringar som olika pilgrimer hade gjort. Många beskrev sin vandring på ett intressant sätt, men jag saknade pilgrimsmotivet i de flesta skildringar. Jag tänkte då att jag får väl skriva en bok själv med det temat.

När jag väl vandrade tänkte jag inte på någon bok. När jag kom hem tänkte jag att jag har inget att skriva om, jag har ju bara gått. Men efter ett halvår satte jag mig ner och började skriva. Ju mer jag skrev, desto mer fanns det att skriva om. Det blev den här boken, El Camino – en modern pilgrims berättelse.

El Camino; En modern pilgrims berättelse

El Camino; En modern pilgrims berättelse

  • Förlag: Tell it
  • Utgiven: 2020-12-15
Jag älskar att vandra, jag går både till vardags, på helgen och på semestern. Att gå en pilgrimsvandring tillför en extra dimension som man kanske inte riktigt fattar förrän man går där på leden. Jag vandrade pilgrimsleden El Camino i Spanien sommaren 2019, och den här boken handlar om den vandringen. Det är en modern pilgrims berättelse. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL