Andrea Rabus debuterar med feelgoodroman

Andrea Rabus. Foto: Leopard Förlag/Hossein Salmanzadeh

”Är du rolig i verkligheten också?” Jag satt i ett möte med en förläggare på ett större förlag och skulle diskutera mitt manus som de var intresserade av. Det blev inte något den gången, men mitt manus hittade en fin hemvist ändå. För det är ju så med text, det tar tid och saker och ting behöver skrivas om. En naturlig del av processen. För mig har den varat i sex år. Det var då jag började skriva och sedan dess har jag aldrig riktigt slutat. 

Så vem är jag? Jag heter Andrea Rabus. Är 37. Kanske germanofil. Jag har inte alltid drömt om att bli författare, men jag har alltid älskat att berätta historier. 

Och humorn då. Är jag så jävla rolig? Jag vet faktiskt inte. Det enda jag kan säga är att jag skriver berättelser som jag själv vill läsa. Och jag är svag för välskrivna romaner med mycket humor.  

Jag vill fortsätta!

Lyssna på ljudboken Tio burkar surkål hos Storytel.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL