ANNONS

Instagram-boken No Filter av Sarah Frier blev Business Book of the Year 2020

Financial Times och McKinsey har utsett boken No Filter: The Inside Story of How Instagram Transformed Business, Celebrity and Our Culture av Sarah Frier till årets affärsbok (Financial Times and McKinsey Business Book of the Year Award). Hon får 30 000 pund (motsvarande 340 000 kronor), skriver The Bookseller.
Boktugg: No Filter rekommenderas för den som vill få nya perspektiv inte bara på Instagram utan även Facebook eftersom den skildrar vägen fram till uppköpet och även de kulturkrockar som uppstod mellan Instagramfolket och de nya ägarna. Om inget svenskt förlag plockat upp den ännu är det ett tips på en bok att översätta.
Kuriosa: Boken är utgiven av Simon & Schuster i USA, medan Penguin Random House (som nyligen köpte S&S) ger ut den i UK.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL