Per-Anders Grösfjeld debuterar med bok om talang och framgång

Per-Anders Grösfjeld. Foto: Johan Palmborg

För ett antal år sedan väcktes mitt intresse för vad det är som gör att vissa personer blir högpresterande. Jag började läsa forskning men ju mer jag läste, desto mer frustrerad blev jag över den talangdyrkan som finns. Jag började reflektera över hur många människor, däribland jag själv, som ofta inte tar chansen att förverkliga de drömmar vi har bara för att vi tror att det måste till en viss talang för att lyckas. För att bidra till att spräcka myten om underbarnen, talangerna och alla andra ursäkter vi har för att inte lära oss det vi vill började jag skriva.

När jag skriver är det i första hand för mina två söner jag skriver. För att de inte ska gå miste om möjligheter och chanser i livet som jag själv känner att jag bättre borde tagit vara på.

Jag är göteborgare, civilingenjör, föreläsare och arbetar på Volvo Lastvagnar.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,