ANNONS

Per-Anders Grösfjeld debuterar med bok om talang och framgång

Per-Anders Grösfjeld. Foto: Johan Palmborg

För ett antal år sedan väcktes mitt intresse för vad det är som gör att vissa personer blir högpresterande. Jag började läsa forskning men ju mer jag läste, desto mer frustrerad blev jag över den talangdyrkan som finns. Jag började reflektera över hur många människor, däribland jag själv, som ofta inte tar chansen att förverkliga de drömmar vi har bara för att vi tror att det måste till en viss talang för att lyckas. För att bidra till att spräcka myten om underbarnen, talangerna och alla andra ursäkter vi har för att inte lära oss det vi vill började jag skriva.

När jag skriver är det i första hand för mina två söner jag skriver. För att de inte ska gå miste om möjligheter och chanser i livet som jag själv känner att jag bättre borde tagit vara på.

Jag är göteborgare, civilingenjör, föreläsare och arbetar på Volvo Lastvagnar.

Talangjakten : så spräcker forskningen myten om underbarnen

Talangjakten : så spräcker forskningen myten om underbarnen

Varför blir vissa människor riktigt bra på någonting och andra inte? Vad utmärker dem som blir framgångsrika inom exempelvis affärs­livet, vetenskapen, musiken eller idrotten?

Länge var det dominerande svaret att man måste vara född med en talang som sedan, i viss mån, kan förädlas genom erfarenhet. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL