Nikki Amini debuterar med bok om att förverkliga drömmar

Nikki Amini. Foto: Mikael Lundblad

Sedan jag blev en av jurymedlemmarna i teveprogrammet Idol har jag i tidningsartikel efter tidningsartikel beskrivits på samma sätt: ”Den tuffa, den orädda, hon som vågar säga vad hon tycker och tänker.” Det säger säkert en del om mig, men kanske ännu mer om den svenska mentaliteten. Varför anses det så unikt att stå för sina åsikter?

Att flera av mina personlighetsdrag avvek från den rådande normen märkte jag tidigt. Det blev ännu tydligare när jag debuterade på arbetsmarknaden. Genom åren har mina egenskaper och mitt sätt att gripa mig an arbetsuppgifter ibland legat mig i fatet. Men betydligt oftare har de gynnat mig och haft en avgörande betydelse för att hjälpa mig nå mina mål. Trots att mer än halva mitt yrkesliv troligen ligger framför mig, har min karriär redan bjudit på så många framgångar, motgångar, överraskningar och lärdomar att de skulle räcka för att fylla en bok. 

Och nu har jag skrivit en.

I can make you a star : inspiration, handfasta råd och kreativa övningar

I can make you a star : inspiration, handfasta råd och kreativa övningar

Hon har arbetat med flera av de allra största popstjärnorna och ännu fler nervösa nybörjare med artistdrömmar. Men Nikki Aminis debutbok handlar inte om hur du når framgång på musikscenen. Den ger dig handfasta tips oavsett vilken bransch du jobbar i eller drömmer om att erövra. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,