ANNONS

Nikki Amini debuterar med bok om att förverkliga drömmar

Nikki Amini. Foto: Mikael Lundblad

Sedan jag blev en av jurymedlemmarna i teveprogrammet Idol har jag i tidningsartikel efter tidningsartikel beskrivits på samma sätt: ”Den tuffa, den orädda, hon som vågar säga vad hon tycker och tänker.” Det säger säkert en del om mig, men kanske ännu mer om den svenska mentaliteten. Varför anses det så unikt att stå för sina åsikter?

Att flera av mina personlighetsdrag avvek från den rådande normen märkte jag tidigt. Det blev ännu tydligare när jag debuterade på arbetsmarknaden. Genom åren har mina egenskaper och mitt sätt att gripa mig an arbetsuppgifter ibland legat mig i fatet. Men betydligt oftare har de gynnat mig och haft en avgörande betydelse för att hjälpa mig nå mina mål. Trots att mer än halva mitt yrkesliv troligen ligger framför mig, har min karriär redan bjudit på så många framgångar, motgångar, överraskningar och lärdomar att de skulle räcka för att fylla en bok. 

Och nu har jag skrivit en.

I can make you a star : inspiration, handfasta råd och kreativa övningar

I can make you a star : inspiration, handfasta råd och kreativa övningar

Hon har arbetat med flera av de allra största popstjärnorna och ännu fler nervösa nybörjare med artistdrömmar. Men Nikki Aminis debutbok handlar inte om hur du når framgång på musikscenen. Den ger dig handfasta tips oavsett vilken bransch du jobbar i eller drömmer om att erövra. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL