ANNONS

Bokmässan i Bologna 2021 byter datum från april till 14-17 juni

Precis som bokmässorna i London och Paris väljer nu barnboksmässan i Bologna, Italien, att senarelägga nästa års mässa – från april till 14-17 juni. Det meddelade arrangören i ett pressmeddelande idag. Dessutom utökar man med en vuxendel med både konferens och utställning, kallad BolognaBookPlus, som förra London Book Fair-chefen Jacks Thomas blir gästdirektör för.
– Bologna i juni är underbart och jag hoppas mycket på att sammanföra hela den globala förlagsbranschen. Denna flexibla mötesplats blir en stor möjlighet som vi alla kan se fram emot efter en lång torka på europeiska bokmässor, säger Jacks Thomas i samma pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL