ANNONS

Linda Lagerstrand debuterar med kokbok om slowcooking

Linda Lagerstrand. Foto: Pressbild

Kärlek, mat och slowcooking! Det beskriver allt jag gör – jag älskar mat och speciellt matlagning med slowcooker.

Från 10 års ålder har intresset för mat och matlagning funnits som en röd tråd genom livet. För 8 år sedan fick jag min första slowcooker och i samma veva fick jag mitt första barn och jag upptäckte att slowcookern var min bästa vän i köket. Med möjligheten att förbereda maten så den är klar när man kommer hem från jobbet med hungriga barn är ovärderligt.

Med tydliga beskrivningar hur man gör och med enkla recept som alla kan laga vill jag inspirera alla att utforska och få in denna typ av matlagning i vardagen. Det blir inte bara fantastiskt gott utan möjliggör en enklare matlogistik.

Blogg: lindasmathörna.se
Instagram: Instagram.com/lindasmathorna
Facebook: facebook.se/lindasmathorna

Slowcooking - Introduktion och 80 recept som alla kan laga

Slowcooking - Introduktion och 80 recept som alla kan laga

Säg hej till din bästa vän i köket! Att laga mat i din slowcooker kommer hjälpa dig att laga mat på ett enkelt sätt samtidigt som det du lagar smakar vansinnigt gott. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL