ANNONS

Linda Lagerstrand. Foto: Pressbild

Linda Lagerstrand debuterar med kokbok om slowcooking

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Kärlek, mat och slowcooking! Det beskriver allt jag gör – jag älskar mat och speciellt matlagning med slowcooker.

Från 10 års ålder har intresset för mat och matlagning funnits som en röd tråd genom livet. För 8 år sedan fick jag min första slowcooker och i samma veva fick jag mitt första barn och jag upptäckte att slowcookern var min bästa vän i köket. Med möjligheten att förbereda maten så den är klar när man kommer hem från jobbet med hungriga barn är ovärderligt.

Med tydliga beskrivningar hur man gör och med enkla recept som alla kan laga vill jag inspirera alla att utforska och få in denna typ av matlagning i vardagen. Det blir inte bara fantastiskt gott utan möjliggör en enklare matlogistik.

Blogg: lindasmathörna.se
Instagram: Instagram.com/lindasmathorna
Facebook: facebook.se/lindasmathorna

Slowcooking - Introduktion och 80 recept som alla kan laga

Slowcooking - Introduktion och 80 recept som alla kan laga

Säg hej till din bästa vän i köket! Att laga mat i din slowcooker kommer hjälpa dig att laga mat på ett enkelt sätt samtidigt som det du lagar smakar vansinnigt gott. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL