Johan Gyllenswärd debuterar med historisk roman om Gustav II Adolf

Johan Gyllenswärd. Foto: Privat

Att läsa historiska romaner är som att färdas i tiden. Jag har alltid haft en passion för att resa, drivet av en längtan till nya platser, nya upplevelser och att möta människor med andra vinklar på livet. Det var den drivkraften som väckte min nyfikenhet när jag ”snubblade” över Johan Hands dagbok. Han tog mig med på en spännande, ja nästan dråplig, upptäcktsfärd tillsammans med Gustav II Adolf i stormaktstidens Tyskland. Den gav mig samma kittlande känsla som när jag för första gången satt i planet och såg ut över de strålkastarbelysta pyramiderna i Kairo och insåg att här ska jag bo. Och över Mexico City, London och Amsterdam. Ja, mitt jobb har tagit mig till många fascinerande platser. Nyfikenheten är också motorn till långseglingen som nästa år ska föra mig över Atlanten. På samma sätt som läsningen alltid för mig till nya platser i andra tider.

Kungens hemliga resa

Kungens hemliga resa

Kungens hemliga resa är en historisk roman i stormaktstidens Europa. Den spännande och sanna berättelsen om Gustav II Adolfs färd till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Baserad på en autentisk dagbok.
Under täckmanteln Gustav Carlsson reser Sveriges majestät inkognito med endast en handfull följeslagare. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL