ANNONS

Ola Rapace. Foto: Maria Östlin

Ola Rapace skriver om sitt liv i debutboken Romeo

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Maj 2011 lämnade jag Sverige för att skapa mig en ny verklighet i Paris. Efter skilsmässan från Noomi kändes Stockholm som en begravningsplats och jag var tvungen att fly. De senaste åren hade jag gjort allt för att bränna mina broar och i stort sett lyckats göra mig omöjlig i branschen. Då kände jag mig orättvist behandlad. Nu i efterhand förstår jag att jag gjorde det mot mig själv. Jag ville förstöra och försvinna. I Frankrike lyckades jag begrava det gamla, bygga nya broar, återuppfinna mig själv. Jag fick ta i ganska hårt och idag är jag glad att jag överlevde, det brydde jag mig inte om då.

Den här berättelsen handlar om roller. De vi får av vår omgivning och de vi själva väljer att spela. Jag förstod inte från början att priset var så högt. Jag har valt bort så mycket genom åren, lämnat så mycket värme, trygghet och kärlek bakom mig. Jag kan inte tänka så längre, jag har inte råd. Nu vill jag äga min egen berättelse. Inte för att försvara eller förklara, utan för att förstå.

Romeo : (min flykt i fem akter)

Romeo : (min flykt i fem akter)

Beundrad och respekterad men också omgärdad av skvaller och löpsedlar. Från scenen och vita duken tror vi oss veta vem Ola Rapace är, men vem är han egentligen den sårbara mannen bakom den tuffa ytan? 

I fem akter med nio kapitel väver Ola samman sitt liv utifrån den roll som haft störst inverkan på hans yrkes- och privatliv. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL