ANNONS

Adam Lundgren i Netflix-serie baserad på självbiografi av Clark Olofsson

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Adam Lundgren är klar för en roll i Netflix kommande serie om Clark Olofsson. Andra nya namn i satsningen är Björn Gustafsson, Sandra Ilar, Malin Levanon och Hanna Björn, skriver strömningstjänsten i ett pressmeddelande.
Sedan tidigare är det känt att Bill Skarsgård gör huvudrollen som Clark Olofsson, bankrånaren som på 1970-talet gav upphov till uttrycket ”Stockholmssyndromet” under Norrmalmstorgsdramat.
”Clark” baseras på Olofssons självbiografi (Vafan var det som hände?) och skrivs och regisseras av Jonas Åkerlund och sänds i sex delar. Exakt premiärdatum är ännu inte känt.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL