ANNONS

Nu kan du skapa ditt eget sommarprogram med musik på Spotify

Är du sugen på att skapa ett eget sommarprogram? Eller kanske höst- eller vinterprat så här års. Du kan göra det på Spotify redan nu, men inte i Sverige. Funktionen är inledningsvis bara tillgänglig för de som bor i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Irland, rapporterar Techchrunch.
Med hjälp av Anchor (en podcastplattform som Spotify köpte i början av 2019) kan poddare varva sitt eget prat med kommersiell musik. Artisterna får betalt precis som vanligt av Spotify när dina lyssnare lyssnar på musiken i din podd. Vem som helst kan nu bli DJ – eller sommarpratare.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL