ANNONS

USA stämmer författare till Melania Trump-bok

Det amerikanska justitiedepartementet stämmer författaren Stephanie Winston Wolkoff, tidigare väninna till Melania Trump, som skrivit boken Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with The First Lady. Hon anklagas för brott mot ett sekretessavtal, skriver Publishers Weekly. Wolkoff jobbade med Donald Trumps presidentinstallation, vilket hennes firma ska ha fått 26 miljoner dollar för. Hennes avtal avslutades sedan abrupt 2018. Amerikanska staten vill nu beslagta allt författaren tjänar på boken och placera dem i ”en konstruktiv fond”.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL