Jörgen P Karlsson debuterar med lyriksamling baserad på hans konstverk

Jörgen P Karlsson. Foto: Privat

Verksam som konstnär och skribent med basen i Karlstad. Text har alltid varit viktigt under mitt liv och redan under skoltiden föredrogs under alla år uppsatsskrivning, där man gavs makten att utforma världar, händelser och historier som man själv ville ha dem. Det var redan där jag insåg styrkan i en väl formulerad text. Lyrik kom något senare, men med den upptäcktes ett kraftfullt instrument för att skriva mellan raderna, att kunna vara subtil och tolkningsbar. Lyrikformen har funnits med på olika sätt i livet, bland annat som musiktexter till olika egna rockband under yngre år.

Jag har fått publicerat ett antal debattartiklar och andra inlägg om konst och samhälle i varierande medier som exempelvis Dagens Arbete, Nya Wermlandstidningen och webbaserade Kulturdelen. Jag fick även äran att delta i en diktantologi utgiven av Heidruns Förlag under tidigare 2000-tal.

Text är numera en väl integrerad del av mitt konstnärskap.

Elefanthud

Elefanthud

En samling lyriktexter om att ta steg framåt. Poesi i samtiden, som även mellan raderna lyfter hopp om styrka och beslutsamhet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL