ANNONS

Mitch Fredriksson debuterar med ung vuxen-roman

Mitch Fredriksson. Foto: Magnus Liam Karlsson

Hösten 2017 skriver jag dom första raderna på det som ska bli min debutroman. Jag har innan det gått flera skrivutbildningar. Gjort otaliga försök med noveller och romaner, men inte landat i något jag själv gillar ens. Jag kommer bara längre och längre bort från det. Det är nånstans i den där frustrationen som jag fattar ett beslut och börjar skriva dom där första raderna. Det jag bestämmer mej för är att jag aldrig mer ska ödsla tid eller språk på nåt jag inte känner starkt för. Att allt jag skriver måste utgå från sånt jag själv älskar att läsa om. Och då äntligen släpper det.

Jag hoppas att dom som väljer att läsa min bok ska känna att dom får komma riktigt nära en annan människa (om än påhittad), och att läsningen ska kännas i hela kroppen.

Fail

Fail

Av alla tusentals auditions, varför var dom tvungna att visa just min?

När Kattis blir offentligt förnedrad i en artisttävling i teve rasar hennes värld. Hon har varit skolans drottning och styrt både vänner och fiender med järnhand, nu ser hennes fiender chansen att störta henne. En hatkampanj drar igång, men Kattis tänker inte backa. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter