Alex Epicure debuterar med personlig bok om sitt livs resa

Alex Epicure. Foto: Privat

Född i Göteborg, med ena halvan båtbyggare och den andra präster i blodet, präglades min uppväxt av skoltiden i Linköping, en stad jag aldrig kände mig hemma i. Troligtvis en effekt av klasskamraternas mobbning och föräldrarnas indignation vad jag än tog mig för. Redan tidigt blev resor till andra kulturer, gärna med stora berg och hav det som närde drömmarna. Så fort jag kunde ta mig iväg på egen hand var jag iväg. Övrig tid gick till ett par tafatta försök att bli konstnär. Ett vägval som jag tyckte passade mig, en stundtals utstött misfit. 

I början av 1990-talet lockade den kreativa världen mer än den akademiska. Efter Berghs SoC prövade jag vingarna inom art, copy och strategi. 2001 gick jag som många andra in i väggen. Men istället för sjukskrivning blev det kreativ lek med streetfasion i Barcelona. Där mötte jag också kärleken, så klart. Efter tretton år och två barn slutade det som för många andra par i vår tid. Det som hände sedan lockade fram pennan.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.