ANNONS

Nytt franskt förlag tror på abonnemangsmodell för fysiska barnböcker

Éditions Lulee heter ett förlag startat av Julie Galodé som tänker förlita sig på prenumerationer för att sprida barnböcker till kunder. En ny box varje månad ska förutom en åldersanpassad bok även innehålla en 3D-figur i papper kopplad till huvudpersonen i boken samt någon form av pyssel. Julie har jobbat på Éditions Galodé sedan 2012. Förlaget startades av hennes pappa 2007 – efter att han jobbat som förläggare i trettio år, berättar Publishing Perspectives. Varje år kommer det ut runt 14 000 nya barnbokstitlar i Frankrike (som har 67 miljoner invånare).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL