Hanna Bergenkull debuterar med sömnbok för barn

Hanna Bergenkull. Foto: Pressbild

Det finns en hel del böcker om sömn och att gå och lägga sig som vänder sig till barn i kategorin 3-6 år, men det finns ytterst få böcker i ämnet för de yngsta barnen. Som sömncoach pratar jag dagligen med föräldrar till små barn som upplever små eller stora problem med sömnen. Tanken om att skriva en bok till familjer med trasslig sömn började växa för ganska många år sedan. Tack vare mitt förlag är den tanken nu en bok! 

Som nybliven mamma var jag känslomässigt ganska upp och ner. Helt ärligt så var de fluffiga rosa molnen ganska få – även om kärleken till vår dotter var så stark att det värkte i bröstet.  Jag mådde inte bra och var väldigt skör. Vår dotter sov inte. Eller hon sov, men väldigt lite och väldigt korta intervall. Det var här någonstans min vilja till att hitta en väg ut ur trasslet började. Det var här jag på allvar började studera barns sömn. När jag fångas av ett ämne, ett problem eller en situation så drivs jag framåt för att hitta svar och lösning. Så var det också för mig vad gällde de sömnproblem vi befann oss i.

Visst kan Lillis räv sova!

Visst kan Lillis räv sova!

- Till alla sömnlösa föräldrar där ute! Det finnas hopp om ni är villiga att ta hjälp! 
I denna bok får föräldrar både en sagodel och en handfast faktadel till sin hjälp att lösa denna problematik.

Del 1 är en godnattsaga för barn i ålder 3 månader till 3 års ålder. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL