ANNONS

Marianne Wanneby. Foto: Mia Lewell

Marianne Wanneby debuterar med barnbok om bokstäver och ord

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Min 4-åriga son Axel är ett riktigt energiknippe. Våra dagar tillsammans är fulla av bus och lek och det är tidvis svårt att hänga med i hans tempo. Som heltidsarbetande tvåbarnsmamma har jag inte alltid möjlighet eller tålamod att ge honom fullt fokus och därför är nattningsproceduren extra viktig. Det är vår mysstund då vi kommer ner i varv, kryper ihop tätt, pratar om dagen och läser en godnattsaga. Där och då är både Axel och jag 100 procent närvarande i nuet. Jag älskar det – och att sedan lyssna till ljudet av hans små snusningar. 

Min förhoppning är att den här boken ska väcka Axels och andra barns nyfikenhet och intresse för bokstäver, skapa läslust och trigga deras fantasi. Själv skriver jag mycket i jobbet och skrivandet har legat mig varmt om hjärtat ända sedan jag lärde mig alfabetet. Därför känns det helt naturligt att huvudrollen i den här boken faktiskt innehas av en bokstav.

Till vardags jobbar jag med digital marknadsföring i resebranschen och jag är utbildad till både civilekonom och copywriter.

Klaras första maskerad

Klaras första maskerad

Detta är en barnbok som tidigt väcker barns intresse kring ord och bokstäver. Vi får följa huvudpersonen Klara med familj och i den första boken är bokstaven R invävd i handlingen på ett fyndigt och lekfullt sätt. Klara ska gå på maskerad och får klä ut sig till vad som helst så länge det börjar på R. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL