ANNONS

CDON: Amazon lanserar i Sverige innan året är slut

Boktugg har rapporterat om Amazons planer kring en lansering i Sverige vid ett flertal tillfällen de senaste åren och allt tyder nu på att denna kryper närmare. Nu bekräftar en av Amazons stora konkurrenter i Sverige, CDON, detta.
– Amazon bad om ett möte via vårt moderbolag som jag var med på. Det var engelskspråkiga representanter från deras kontor i Luxemburg. I samtalet sa de att de planerar att lansera innan året är slut, säger Kristoffer Väliharju, vd på CDON till sajten Ehandel.
CDON är en marknadsplats där tusentals andra ehandlare, precis som på Amazon, erbjuds att sälja sina produkter. Bland annat säljer Adlibris böcker via CDON Marketplace.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se