ANNONS

P Diddy och Nick Jonas släpper meditation och godnattsaga på Audible

Audible lanserar gratis ljudböcker för sömn och välbefinnande under namnet Audible Sleep. Där är det bland annat möjligt att bli guidad genom en meditation av P Diddy (rappare och musikproducent) och få en godnattsaga uppläst av Nick Jonas (sångare och musiker) från Jonas Brothers. Dessutom kan man upptäcka ASMR (autonomous sensory meridian response) tillsammans med Whisperlodge och få klarhet i vanliga sömnmyter tillsammans med Arianna Huffington. Audible Sleep är delvis ett samarbete med Arianna Huffington (författare och journalist, grundare av The Huffington Post) och hennes wellnessföretag Thrive Global.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se