Sara Engström debuterar med folktro i apokalypsens skugga

Sara Engström. Foto: Helena Berzelius

Jag tycker om att blanda. Det vardagliga med det mystiska, och det goda med det onda. De människor jag skriver om får gärna vara fulla av både brister och ideal.

Min debutbok Falsksken utspelar sig i ett framtida Sverige där troll och huldror existerar, men den handlar framförallt om människor – vad de är beredda att offra av sig själva och andra för att nå sina mål.

För människor fascinerar mig. Vad som driver dem. Hur de rättfärdigar sina handlingar, även när de skadar varandra. Vad de älskar och varför. Det är det som gör att jag vill skriva och berätta.

Även om min berättelse utspelar sig i en värld som inte är riktigt som vår egen är människorna alltid likadana. De vill väl, men det blir ofta fel.

Falsksken

Falsksken

Låt dem inte blända dig.

Vi stannar inne i staden, innanför gränsen som håller oss trygga. Allt annat har de tagit från oss. Landet. Framtiden. Alla sagor säger samma sak – de är ute efter vårt blod.

Kriget har lämnat det moderna samhället i spillror. Kontakten mellan olika städer är nästan helt bruten. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL