ANNONS

Tidigare politikern Veronica Palm debuterar med spänningsroman 2021

Veronica Palm ger ut spänningsroman. Pressbild: Remi Lafvas.

Den tidigare socialdemokratiska riksdagsledamoten Veronica Palm debuterar som romanförfattare. Till spänningsromanen Inte alla män har hon hämtat inspiration från sina 13 år i maktens korridorer.

I boken får man följa riksdagsledamoten Emilia Berg, som hanterar hot hon fått riktade mot sig och sin karriär samtidigt som hon upptäcker att en barndomsvän blir misshandlad av sin man.

”Jag vill berätta om den terror och skräck som finns dold runt omkring oss, men också om hur varje kvinnas vardag är att brottas med snubbar och gubbar. Cecilia och Emilia möter olika konsekvenser av manssamhället, och om det är något jag lärt mig genom åren så är det hur manssamhället har en förmåga att tränga sig på”, säger Veronica Palm i ett pressmeddelande.

Palm lämnade sitt arbete i riksdagen 2015 och har sedan dess bland annat skrivit en feministisk idébok och krönikor för Dagens Arena och Etc.

Inte alla män ges ut våren 2021 på förlaget Bokfabriken.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6400 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL