ANNONS

Anneli Olsson debuterar med humoristisk feelgood

Anneli Olsson. Foto: Privat

Strax efter trettioårsdagen dammade jag av barndomens författarambition. Vid den tiden drömde jag mig dessutom tillbaka till långresor som jag och mannen hade gjort några år tidigare. Längtan och ambition gifte sig och resultatet kom tio år senare i form av min debut Fritt fall. Jag gav ut den på eget förlag efter att ha blivit refuserad av samtliga stora förlag.

Ett förlag som sedan faktiskt trodde på boken är Word Audio Publishing. De ger ut den som ljud- och e-bok 7/10, något som känns stort!

Under skrivandets gång har jag jobbat som arbetsterapeut, administrativt på statliga myndigheter och varit konditorlärling. Lite rastlöst. Sedan hösten 2019 driver jag eget företag som virtuell assistent med fokus på textkommunikation och har hittat rätt. 

Jag lyckas ständigt försätta mig i utmanande situationer, men trots obehaget i stunden gör det verkligen bra saker med en. Det fascinerar mig och det är även temat i Fritt fall. Vad händer när vi tvingar oss att möta rädslor? Det inbäddat i härliga miljöer, eskapism och humor.

Fritt fall

Fritt fall

Att sätta förståndet och kanske livet på spel? Eller riskera att få leva med stämpeln feg lögnare i pannan?

När resesäljaren Alva Bergman utsätts för en riktigt grisig dumpning av pojkvännen kör hennes vinglande självkänsla rakt ner i diket. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL