Kajsa Ingemarsson väljer LB Förlag – ger ut nya romanen ”Att landa som en trana” i november

Författaren Kajsa Ingemarsson byter till LB Förlag. Foto: Cristina Tscherning.

Kajsa Ingemarsson byter förlag. När nya romanen Att landa som en trana släpps i november sker det på LB Förlag.

– Alla mina böcker har en gemensam nämnare oavsett om jag skriver fakta eller fiktion. De handlar om människans potential och förmåga till utveckling. Att landa som en trana är en bok jag arbetat med i många år och det känns så spännande att den nu ska ges ut i samarbete med LB Förlag. Jag hoppas den kommer nå ut brett och bli en vägvisare för många läsare i en orolig tid, säger Kajsa Ingemarsson i ett pressmeddelande. 

Kajsa Ingemarsson debuterade som författare redan 2002 och har sedan dess hyllats av såväl läsare som kritiker för sina utvecklingsromaner om relationer och meningen med livet. 2013 inledde hon en ny inriktning på sitt skrivande med den banbrytande faktatrilogin Hjärtats väg om människans dolda potential, och hon är numera en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.

Hon är tidigare utgiven på Norstedts och de senaste böckerna har kommit på Bladh by Bladh. Men i november ger LB Förlag ut Kajsa Ingemarssons nya roman Att landa som en trana, och med den tar hon ytterligare ett steg som författare.

– Jag hade förmånen att arbeta med Kajsa redan när Små citroner gula kom ut och har följt hennes författarskap genom åren. För mig är det en dröm att få ge ut Att landa som en trana, säger Louise Bäckelin, VD på LB Förlag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.