Kajsa Ingemarsson väljer LB Förlag – ger ut nya romanen ”Att landa som en trana” i november

Författaren Kajsa Ingemarsson byter till LB Förlag. Foto: Cristina Tscherning.

Kajsa Ingemarsson byter förlag. När nya romanen Att landa som en trana släpps i november sker det på LB Förlag.

– Alla mina böcker har en gemensam nämnare oavsett om jag skriver fakta eller fiktion. De handlar om människans potential och förmåga till utveckling. Att landa som en trana är en bok jag arbetat med i många år och det känns så spännande att den nu ska ges ut i samarbete med LB Förlag. Jag hoppas den kommer nå ut brett och bli en vägvisare för många läsare i en orolig tid, säger Kajsa Ingemarsson i ett pressmeddelande. 

Kajsa Ingemarsson debuterade som författare redan 2002 och har sedan dess hyllats av såväl läsare som kritiker för sina utvecklingsromaner om relationer och meningen med livet. 2013 inledde hon en ny inriktning på sitt skrivande med den banbrytande faktatrilogin Hjärtats väg om människans dolda potential, och hon är numera en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.

Hon är tidigare utgiven på Norstedts och de senaste böckerna har kommit på Bladh by Bladh. Men i november ger LB Förlag ut Kajsa Ingemarssons nya roman Att landa som en trana, och med den tar hon ytterligare ett steg som författare.

– Jag hade förmånen att arbeta med Kajsa redan när Små citroner gula kom ut och har följt hennes författarskap genom åren. För mig är det en dröm att få ge ut Att landa som en trana, säger Louise Bäckelin, VD på LB Förlag.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,