ANNONS

Intäkterna från försäljning av eböcker ökade med 50 procent för Open Road

Open Road Integrated Media, som både är ett eboksförlag (med 10 000 egna titlar) och erbjuder andra förlag hjälp med digital marknadsföring (av ytterligare runt 14 000 titlar), ökade intäkterna från eboksförsäljningen med 50 procent under det första kvartalet 2020, skriver Publishers Weekly. Eftersom programmatisk annonsering på Facebook och Google minskat som ett resultat av coronakrisen har det blivit billigare att marknadsföra sina böcker, menar Open Road som i mars hade en bok på NY Times ebokstopplista – The Fifteen Percent av Terry Giles.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL