ANNONS

Aspuddens bokhandel till salu – Redemo ska öppna bokhandel på Österlen istället

Sju år efter att Aspuddens bokhandel i Hägersten öppnade är den till salu. Ägaren Rasmus Redemo ska flytta till Skåne och Österlen där han och familjen köpt en gammal äppelodling, skriver Svensk Bokhandel. Han tänker där öppna en ny bokhandel och förvandla en lada till kulturell mötesplats. Rasmus driver redan bokförlaget TankeKraft. Han hoppas nu hitta någon som kan driva Aspudden vidare. Under våren har Aspuddens bokhandel ställt in alla arrangemang och stängt sin cafédel tills vidare på grund av coronaepidemin.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se